Administration: +32 2 465 78 88  Fax. : +32 2 463 55 57
  NL  FR  ENG 
  ONTHAALICT DIENSTEN  WEBDIENSTEN   BEHEERSTOEPASSINGEN  CONTACT
  IEM/PRA update : Nieuwe modules Planning en FACTURATIE zijn beschikbaar
 
  Webdesign

  CMS

  Domeinnaamregistratie

  HostingPartners

 


  PORTFOLIO : CONTENT CREATION & MANAGEMENT SYSTEEM
 
Portfolio is een webgebaseerde toepassing die u kan gebruiken voor het aanmaken en het beheren van uw Website en van uw Intranet.

Portfolio biedt u de mogelijkheid om een web- of intranetsite op te bouwen op basis van voorgeprogrammeerde typepagina's waarvan de inhoud zonder enige gespecialiseerde kennis beheerd kan worden.

Portfolio is dus tegelijkertijd :

  • Een gebruiksvriendelijke toepassing om uw web- of intranetpagina's zelf te produceren
  • Het systeem om de gegevens van uw web- of intranetpagina's zelf te beheren

Tevens kan de intranetversie van Porfolio aan een kalender, een takenbeheerder en een prestatiebeheerder gekoppeld worden.
 

  PORTFOLIO : WEBSITE MANAGER
 
Met Porfolio krijgt u voor een minimale investering een krachtige tool om de interne en externe communicatie van uw bedrijf te dynamiseren en te versterken.

Als website manager is Porfolio een middel om op een snelle en eenvoudige manier informatie te verspreiden over uw activiteiten. Het is een modern presentatiemiddel voor uw bedrijf, uw producten, uw goederen, uw projecten, enz.

Dankzij het gemak dat Portfolio u aanbiedt om de inhoud van uw website te beheren kunt u een levend communicatiebeleid implementeren op basis van b.v. het regelmatig hernieuwen van promoties, de updating van referentielijsten en prijslijsten, de presentatie van nieuwe producten, enz.

Mooi meegenomen is dat u ook extra diensten kan aanbieden, gaande van een webshop waar u uw producten kan aanprijzen, tot het ter beschikking stellen van informatieve bestanden.
 
 
  PORTFOLIO : INTRANET MANAGER
 
Als Intranet Manager is Portfolio zowel een dynamische werktool als een krachtige vector van uw bedrijfscultuur naar uw medewerkers, uw klanten of uw partners toe.

Wat het intranet betreft is het 'de' manier om de interne bedrijfsinformatie eenvoudig en gestructureerd te delen.

Door alle interne data geordend weer te geven bevordert u de informatiestromen voor 2 partijen :

  • de gebruiker die nu snel en doelgericht de juiste informatie kan oproepen.
  • de beheerder die op een gecentraliseerde manier alle data kan beheren.

Tevens is een intranet bij uitstek geschikt om uw externe stakeholders een bevoorrechte toegang tot een gedeelte van uw workflow te geven. Zo kunt u nuttige informatie aan uw klanten, businesspartners of leveranciers mededelen. Nog meer dan voor een website, is de actualiteit van de informatie die zich op een intranet bevindt primordiaal. Dankzij het gebruik van Porfolio kunt u dus zowel uw traditionele communicatiekosten (fax, post, telefoon) als de onderhoudskosten van uw intranet drastisch verminderen.
 

    Gebruiksvoorwaarden website  •  Privacy beleid  •  Contact  •  Algemene verkoopsvoorwaarden  •  
© 2001-2012 CMS Imagine-IT bvba/sprl