Administration: +32 2 465 78 88  Fax. : +32 2 463 55 57
  NL  FR  ENG 
  ONTHAALICT DIENSTEN  WEBDIENSTEN  BEHEERSTOEPASSINGEN  CONTACT
  IEM/PRA update : Nieuwe modules Planning en FACTURATIE zijn beschikbaar
 
  NL

  FR

  ENGPartners

 


Online privacyverklaring - 25 mei 2018
 
Wie beheert uw persoonsgegevens?
Imagine-IT is de beheerder van de persoonsgegevens die u ons verstrekt en is verantwoordelijk voor de bescherming van deze gegevens.

Imagine-IT BVBA
Zevensterrenstraat 62
1082 Brussel
België


Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen administratieve gegevens zoals naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, en soortgelijke informatie. Deze verwerking is noodzakelijk om u de gevraagde producten en diensten te kunnen leveren.
Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om nieuwsbrieven te sturen via de mail. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen kunt u de instructies volgen zoals beschreven in elke nieuwsbrief.

Met wie delen wij de persoonsgegevens?

Wij delen de persoonlijke gegevens die u ons heeft verstrekt met niemand.
Het kan gebeuren dat wij de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens vrijgeven om te voldoen aan wettelijke of reglementaire verplichtingen.


Welke veiligheidsmaatregelen passen wij toe?
Wij gebruiken passende technische en organisatorische maatregelen, inclusief geavanceerde technologie, om de bij ons opgeslagen persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

Wat zijn uw rechten?

U heeft het recht op inzage, aanpassen en verwijderen van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht op dataportabiliteit. Dat betekent dat u uw gegevens gemakkelijk moeten kunnen krijgen om zo door te kunnen geven aan een andere organisatie.

Om uw persoonsgegevens in te zien, te verwijderen of te corrigeren, of om het recht op dataportabiliteit uit te oefenen, stuurt u een e-mail naar info@imagine-it.be vanaf het e-mail adres waarvan u deze informatie wilt weten of laat ons weten om welk e-mail adres het gaat. Wij zullen uw verzoek binnen 2 weken behandelen.

Welke cookies gebruiken wij?

Onze website maakt geen gebruik van cookies. Er worden echter wel anonieme statistieken bijgehouden die wij uit de logs van de webserver halen. Dat gaat over geografische spreiding, zoektermen die gebruikt werden om ons te bereiken, aantal hits en views van pagina's, enzovoort.

Hoelang bewaren we uw persoonlijke gegevens

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens zolang als deze nodig zijn om de activiteiten uit te voeren waarvoor wij de persoonlijke gegevens hebben verzameld. Mogelijk moeten we uw persoonlijke gegevens gedurende een langere periode bewaren om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Wat kunt u doen als u een klacht heeft
Indien u van mening bent dat Imagine-IT uw persoonsgegevens niet correct verwerkt, stuur dan een e-mail naar info@imagine-it.be.
 

    Gebruiksvoorwaarden website  •  Privacy beleid  •  Contact  •  Algemene verkoopsvoorwaarden  •  
© 2001-2012 CMS Imagine-IT bvba/sprl